Το συγκεκριμένο project αποτέλεσε πρόκληση για εμάς καθώς δεν αφορά απλά μια επιχείρηση αλλά έναν μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων. Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, διαθέτουν συνολικά 6 επιχειρήσεις, οι οποίες μέχρι πρόσφατα προβάλλονταν μέσα από μια ιστοσελίδα. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονταν μέχρι τώρα μαζί με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μην διακρίνει αμέσως αυτό που αναζητά και να αποχωρεί. 
Μετά από έρευνα αγοράς και του ανταγωνισμού η πρότασή μας αφορούσε στην κατασκευή διαφορετικών ιστοσελίδων για κάθε μία επιχείρηση με στόχο τη μεγιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής του επισκέπτη σε πελάτη (conversion rate). Η λογική πίσω από αυτόν των διαχωρισμό συνοψίζεται στα παρακάτω σημεία: 
 
-Καλύτερη οργάνωση όγκου πληροφοριών κάθε επιχείρησης ξεχωριστά και ο επισκέπτης δεν μπερδεύεται
-Ξεκάθαρο και πιο αποτελεσματικό targeting που βοηθά τόσο τον επισκέπτη να κατευθυνθεί σωστά στην πληροφορία που αναζητά αλλά 
-Καλύτερο SEO: Είναι πιο εύκολο για τις μηχανές αναζήτησης να αντιληφθούν την στόχευση και με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η κατάταξη της σελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs)
-Rebranding: η σύνδεση των ιστοσελίδων μεταξύ τους είχε ως αποτέλεσμα την ισχυροποίηση του brand name του ομίλου επιχειρήσεων και την
-Εξάλειψη αρνητικών σχολίων της επιχείρησης
-Χαμηλότερο κόστος PPC σε Google AdWords διαφήμιση μέσω καλύτερης στόχευσης 
 
Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη έχουν ισχυροποιήσει το brand name τους στα Νότια Προάστια και έχουν ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό καθώς δεν παρουσιάζουν απλά μια γενική εικόνα του ομίλου αλλά προβάλλεται ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά όλο το περιεχόμενο κάθε επιχείρησης του ομίλου. Η SEO κειμενογράφηση που αναλάβαμε σε όλα τα site του ομίλου μαζί με το on-site SEO βοήθησε σημαντικά στην βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.
 
Δείτε παρακάτω τις ιστοσελίδες των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη:
Η γενική ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων που διαμοιράζει τους επισκέπτες στις υπόλοιπες σελίδες
Το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων
Το Ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμπίρη
Το Summer Camp Λαμπίρη
Όλες οι ιστοσελίδες είναι responsive και mobile - friendly ώστε να διευκολύνονται οι χρήστες που επισκέπτονται τα site του ομίλου από κινητά τηλέφωνα.