"Είχαμε ανάγκη από ένα ολοκαίνουργιο site για το φωτογραφικό μας studio, γιατί το παλιό μας πλέον δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της επιχείρησής μας.

Από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης μας έκανε να νιώσουμε ότι θα είναι εκεί για να μας βοηθήσει βήμα-βήμα στην κατασκευή του. Στην αρχή, στο στάδιο του σχεδιασμού ακόμα, είχαμε κάποιες μικρές διαφωνίες που αφορούσαν καθαρά την αισθητική και την εμφάνιση της σελίδας, τις οποίες όμως άμεσα ξεπεράσαμε όταν κάτσαμε κάτω (μέσω skype!) και κοιτάξαμε μαζί ιστοσελίδες που μας άρεσαν εμφανισιακά και λειτουργικά. Οπλισμένοι πλεόν με εμπνεύσεις, μας πρότεινε μια λύση και την δεχτήκαμε γιατί μας άρεσε. Από το πρώτο demo ήδη φάνηκε το πόσο κοντά είμασταν στην τελική μορφή, και πραγματικά χρειάστηκαν μόνο μικροαλλαγές για να τελειώσουμε. Ο Δημήτρης είχε καταλάβει ακριβώς τι στίγμα θέλουμε να δώσουμε και αυτό φάνηκε ήδη από τις ωραίες προτάσεις του για τα κείμενα και τον σχεδιασμό.

Από τα μεγαλύτερα προσόντα του Δημήτρη είναι ότι είναι πάντα δίπλα σου κάθε στιγμή της ημέρας να σε βοηθήσει με απορίες ή για να σε καθοδηγήσει. Έχει άπειρη υπομονή, και είναι πάρα πολύ τυπικός και οργανωτικός. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ολιστικά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, με συγκεκριμένο σκοπό. Σε αφουγκράζεται.

Είχαμε θέσει σαν στόχο η σελίδα μας να δουλεύει ρολόι, με απλούστατο μενού και πανεύκολη πλοήγηση. Να είναι λιτή, όμορφη, να αναδεικνύει την δουλειά μας και να προβάλλει το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Αυτό η σελίδα μας το πληροί απόλυτα. Το mobile site μας επίσης είναι πάρα πολύ εύχρηστο.

Ήδη, ένα μόνο μήνα μετά την λειτουργία του, ο αριθμός υποψηφίων πελατών που επικοινωνούνε μαζί μας είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι ήταν πριν. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε απόσβεση της σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Προτείνω τον Δημήτρη και την emads ανεπιφύλακτα! Μπορεί κανείς να τον εμπιστευτεί με κλειστά μάτια. Ήδη είμαστε στα σκαριά για το επόμενο site μας. Καλές δουλειές πάντα Δημήτρη!"

21 Μαΐου 2015, Λουκάς Αγελάστος, Story Studios