Στην emads αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σας με tailor made συμβούλευση σε τεχνικές προώθησης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες  της επιχείρησής σας.

Εκτός από τις customized υπηρεσίες συμβούλευσης που προσφέρουμε σχετικά με την επαγγελματική διαχείριση του Facebook, των social media, καθώς και τη στρατηγική internet marketing, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας online μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων σε τεχνικές SEO και στρατηγικής περιεχομένου/ αποτελεσματικής κειμενογράφησης.

Η διαδικτυακή σας προβολή και προώθηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατανόηση των δύο αυτών εννοιών, όπως επίσης και των τρόπων με τους οποίους λειτουργούν. Εάν, λοιπόν, εφαρμόζετε ήδη κάποιες από αυτές τις τεχνικές, αλλά δε λειτουργούν όπως θα θέλατε, το workshop αυτό είναι για εσάς.

Στα tailor made σεμινάρια συμβούλευσης SEO και κειμενογράφησης, η ομάδα της emads θα φροντίσει να κατανοήσετε πλήρως:

1. Τη χρησιμότητα αυτών των τεχνικών

2. Το σωστό τρόπο εφαρμογής τους για την επίτευξη των στόχων σας

3. Τις τεχνικές ελέγχου & αξιολόγησης των αποτελεσμάτων

Έχοντας μελετήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας (αξίες, προϊόντα, κοινό - στόχος, ανταγωνισμός) και τον κλάδο όπου δραστηριοποιείστε, διαμορφώνουμε το σεμινάριο έτσι ώστε να κατανοήσετε πως οι γενικές πρακτικές διαδικτυακής προώθησης θα βοηθήσουν τη δική σας επιχείρηση. Τα εξειδικευμένα σεμινάρια της emads θα σας καθοδηγήσουν ως προς το πώς πρέπει να τις εφαρμόσετε στοχευμένα, με βάση τις δικές σας ανάγκες, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας μέσα στο άκρως απαιτητικό περιβάλλον του διαδικτύου.

Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη ανάγκη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να δημιουργήσουμε εξαρχής ένα customized σεμινάριο αποκλειστικά για εσάς!

Εάν εφαρμόζετε ήδη κάποιες τεχνικές προώθησης και επιθυμείτε εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας για την διαδικτυακή προώθηση της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και το tailor made σεμινάριο που σας ταιριάζει.

 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες emads