Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, οι SantoriniExperts αναλαμβάνουν να σας ξεναγήσουν στα πιο ιδιαίτερα σημεία του νησιού, διοργανώνοντας tailor-made εκδρομές. Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα website το οποίο θα παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες, αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία, βοηθώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μοναδικότητα της εμπειρίας ενός exclusive tour στην Σαντορίνη ή την Θηρασιά! 
Για την ιστοσελίδα www.santoriniexperts.com δημιουργήσαμε seo κείμενα, ενώ η σελίδα είναι πλήρως βελτιστοποιημένη στις μηχανές αναζήτησης (on page Seo). Μετά από μελέτη και ανάλυση των τάσεων και της συμπεριφοράς του επισκέπτη, τοποθετήσαμε σε διάφορα σημεία του site, banners τα οποία καλούν τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια συγκεκριμένη ενέργεια (π.χ “book a tour now”), μετατρέποντάς τους πιο εύκολα σε πελάτες.
Τέλος, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα σύστημα διαχείρισης των πελατών (CRM) αποκλειστικά για τους SantoriniExperts, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Οι εσωτερικές διαδικασίες οργάνωσης βελτιώθηκαν όπως και τα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησης, καθώς το πρόγραμμα αυτό  είναι εύκολο στη χρήση και απόλυτα λειτουργικό.
Διαβάστε τι είπαν οι SantoriniExperts για τις υπηρεσίες συμβούλευσης και web design της emads!