Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδας για το πιο εναλλακτικό φροντιστήριο αγγλικών! Για το φροντιστήριο I love English της Μαριλένας Συντέτου δημιουργήσαμε το i-loveenglish.gr, ένα fully responsive site που είναι φιλικό τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στους χρήστες που πραγματοποιούν πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα ή tablets (mobile-friendly). Με το on-site SEO και την seo κειμενογράφηση στην ιστοσελίδα, μπορέσαμε να ανεβάσουμε αρκετές λέξεις-κλειδιά ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. 
 
Η δομή της ιστοσελίδας διαμορφώθηκε έτσι ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα την πληροφορία που αναζητά ήδη από την αρχική σελίδα, ενώ με ελκυστικά call-to-actions σε συγκεκριμένα σημεία στις εσωτερικές σελίδες δημιουργήσαμε ευκαιρίες για conversion του επισκέπτη σε πελάτη! 
 
Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, αναλάβαμε και την ανανέωση του ιστολογίου (blog) με άρθρα που ενδιαφέρουν το κοινό στο οποίο στοχεύει το φροντιστήριο Αγγλικών, χωρίς να περιοριζόμαστε αποκλειστικά σε ό,τι αφορά την αγγλική γλώσσα. Φυσικά, φροντίζουμε τα κείμενα αυτά, εκτός από ενδιαφέροντα, να είναι και SEO friendly. Ακόμα, μετά από έρευνα του ανταγωνισμού στα social media, δημιουργήθηκε και το facebook fan page του φροντιστηρίου. Η χάραξη νέας στρατηγικής περιεχομένου (content stategy) ήταν αναγκαία ώστε να ταιριάζει στο κοινό που στοχεύει το φροντιστήριο και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μάρκετινγκ. Η διαχείριση της επαγγελματικής σελίδας στο facebook γίνεται σε μηνιαία βάση από την ομάδα μας.
 
Δείτε την ιστοσελίδα του φροντιστηρίου Αγγλικών  εδώ