Ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης διαφορετικό από τα άλλα, στην καρδιά της Νέας Σμύρνης. Ο εναλλακτικός τρόπος διδασκαλίας και η χρήση σύγχρονων μέσων κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είναι αυτό που κάνει και το Φροντιστήριό μου να ξεχωρίζει. 
 
Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε λοιπόν το tofrontistiriomou.gr με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης που μπαίνει στην ιστοσελίδα να μπορεί ήδη από την αρχική σελίδα να καταλάβει το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα και να μπορεί να κατευθυνθεί εύκολα και γρήγορα στην πληροφορία που αναζητά, είτε η πρόσβαση γίνεται από το desktop, είτε από κινητό ή tablet (responsive design).
 
Η ιστοσελίδα είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, με υψηλή κατάταξη σε αρκετές λέξεις-κλειδιά. Σε αυτό συνέβαλαν οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης εντός (on-site seo) αλλά και εκτός της ιστοσελίδας με την seo κειμενογράφηση
 
Επιπλέον δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης, το e-class, που προσφέρει στους μαθητές πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αλλά παράλληλα είναι ένα μέσο για διαρκή ενημέρωση των γονέων σχετικά με την πορεία των παιδιών στα μαθήματα.
 
Τέλος, δημιουργήσαμε στοχευμένες διαφημίσεις για την σελίδα του φροντιστηρίου στο Facebook. Οι καμπάνιες (Facebook Ads) αφορούσαν την αύξηση των pages likes καθώς και εγγραφές των μαθητών, προσφορές και event του φροντιστηρίου.
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, εδώ: tofrontistiriomou.gr