Παραμυθένιοι γάμοι, επαγγελματικά events, διεθνή συνέδρια και ατελείωτα πάρτυ. Αναρωτιέστε τι κοινό έχουν τα παραπάνω; Όλα έχουν φόντο την υπέροχη Σαντορίνη και όλα τα διοργανώνει η Στεφανία Καλοκαιρινού, εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. 
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του everafterdays.com ήταν για εμάς ένα project γεμάτο έμπνευση και χρώματα. Σκοπός μας ήταν να ενσωματώσουμε το feeling και την ενέργεια μέσα σε κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας, πάντα με παρονομαστή την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Επιλέξαμε μια ξεκάθαρη δομή, διαχωρίζοντας τις υπηρεσίες σε γάμους, events και συμπληρωματικές υπηρεσίες, ώστε ο επισκέπτης να κατευθύνεται στην πληροφορία που αναζητά με ευκολία και παράλληλα να αντιλαμβάνεται την ποιότητα των υπηρεσιών και την μοναδική εμπειρία που μπορεί να ζήσει ανεξάρτητα από το είδος του event που θέλει.
Μετά την ανάλυση του κλάδου, του ανταγωνισμού και του target group, δημιουργήσαμε κείμενα στοχευμένα στους πελάτες, εμπλουτισμένα με λέξεις-κλειδιά, ενώ χρησιμοποιήσαμε call-to-actions σε διάφορα σημεία, ώστε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες πώλησης. 
Δείτε το everafterdays.com από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας καθώς προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη (mobile-friendly).