Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας για το Ποδολογικό Κέντρο της Σοφίας Φίεβα αποτέλεσε πρόκληση για την ομάδα μας, καθώς είναι ένα project που σχετίζεται με θέματα ιατρικής φύσεως. Επομένως, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να προσέξουμε ήταν κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας να αποπνέει εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του ποδολόγου.
 
Σε αυτό βοήθησαν όλα τα επιμέρους κομμάτια του website: από τα χρώματα που επιλέξαμε και τη διάταξη των πληροφοριών ως την κειμενογράφηση, η οποία έγινε, επιπλέον, με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι πλήρως στοχευμένη στο κοινό στο οποίο θέλαμε να απευθυνθούμε, με τη χρήση των κατάλληλων keywords.
 
Όπως όλες οι ιστοσελίδες μας, έτσι και στο podologiko.gr, ορίσαμε μία ξεκάθαρη δομή περιεχομένου που βοηθά τον επισκέπτη να βρει εύκολα όποια πληροφορία ή υπηρεσία αναζητά, στην αντίστοιχη κατηγορία, αποκομίζοντας θετικό user experience. Εφόσον, μάλιστα, μεγάλη μερίδα του κοινού αναζητά αντίστοιχες υπηρεσίες μέσω smartphones ή tablets, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο responsiveness της ιστοσελίδας, στο να μπορεί δηλαδή το design να προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις συσκευές, desktop και mobile.
 
Με την επιλογή του σωστού web design, το στοχευμένο ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά και την εφαρμογή on-site SEO τεχνικών, καταφέραμε να πετύχουμε υψηλά rankings για το podologiko.gr στη Google.
 
Μάλιστα, η ομάδα μας ανέλαβε τη διαχείριση και ανανέωση του blog της ιστοσελίδας, για τη διατήρηση των καλών αποτελεσμάτων του podologiko.gr.
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα πατώντας εδώ.