Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να μας εμπιστεύονται άνθρωποι που έχουν ξανασυνεργαστεί μαζί μας. Με την κατασκευή της νέας της ιστοσελίδας, rrmotion.gr, παροτρύναμε την ομάδα της Release and Relax Motion να διαχωρίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει business to business (B2B). Έτσι “γεννήθηκε” το spaconsulting.gr.
 
Με κομψό, επαγγελματικό αλλά και “φιλικό” design, η ιστοσελίδα spaconsulting.gr αποπνέει ακριβώς τη φιλοσοφία και το όραμα της Release and Relax Motion αναφορικά με τις υπηρεσίες της προς ομίλους ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, χώρων ευεξίας και σπα.
 
Πρόκειται για ένα fully responsive site, που προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή από την οποία πλοηγείται ο χρήστης, ενώ οι πληροφορίες του είναι ξεκάθαρα δομημένες, προσφέροντας στον επισκέπτη θετικό user experience, αφού τον διευκολύνουν να εντοπίσει εύκολα τις υπηρεσίες που αναζητά. 
 
Το spaconsulting.gr είναι πλήρως βελτιστοποιημένο, τόσο σε επίπεδο SEO κειμενογράφησης όσο σε επίπεδο on-site SEO, έτσι ώστε να βρίσκεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, καταφέρνοντας να απευθυνθεί αποτελεσματικά στο κοινό το οποίο στοχεύει και  ξεχωρίζοντας από τους ανταγωνιστές του.
 
Δείτε την ιστοσελίδα του spaconsulting.gr εδώ.