Η πολυτέλεια και η λάμψη βρήκαν τον πιο όμορφο “χώρο” να στεγαστούν, στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima-lord.gr.
 
Η ομάδα μας δημιούργησε ένα πλήρως λειτουργικό, εύχρηστο e-shop, που διευκολύνει το χρήστη όχι μόνο να αναζητήσει και να βρει το προϊόν που τον ενδιαφέρει ανά κατηγορία, αλλά και να αγοράσει το αγαπημένο του κόσμημα σε λίγα βήματα, με εύκολο check-out.
 
Η κατασκευή ιστοσελίδας για το εργαστήριο κοσμημάτων L'or.D αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας, αφού ο ανταγωνισμός στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος είναι πολύ μεγάλος. Με λεπτομερή έρευνα και τεχνικές βελτιστοποίησης όσον αφορά στην κειμενογράφηση, καταφέραμε όχι μόνο να αποδώσουμε το μοναδικό χαρακτήρα του εργαστηρίου κοσμημάτων, αλλά και να το ξεχωρίσουμε από ανταγωνιστικά brands. Φυσικά, σε αυτό συνέβαλαν, επίσης, οι τεχνικές βελτιστοποίησης on-site, με ειδικές ενέργειες που εφαρμόσαμε στον κώδικα της ιστοσελίδας, όπως ακόμα και το γεγονός ότι η ιστοσελίδα παραμετροποιήθηκε έτσι ώστε να είναι mobile friendly (να εμφανίζεται, δηλαδή, χωρίς προβλήματα κανονικά σε όλες τις συσκευές).
 
Με το project αυτό, παραδώσαμε, επιπλέον, ένα video tutorial για την εύκολη διαχείριση της ιστοσελίδας, την ανανέωση των άρθρων και την επεξεργασία – προσθήκη ή αλλαγή των προϊόντων και των αντίστοιχων πληροφοριών τους. 
 
Τέλος, αναλάβαμε και τη δημιουργία Facebook page για το L'or.D, ενημερώνοντας πλήρως όλα τα απαραίτητα στοιχεία και επιλέγοντας το αρχικό φωτογραφικό υλικό.
 
Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάσαμε εδώ.