Το itspeggy.gr είναι ένα project γεμάτο δημιουργικότητα, φαντασία και στυλ! Η Πέγκυ Εγγλέζου ζωγραφίζει πρωτότυπα σχέδια πάνω σε ποδιές, μπλούζες, έπιπλα και δημιουργεί εντυπωσιακά αντικείμενα για το χώρο σας!

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει e-shop, όπου μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τα προϊόντα, προσθέτοντας στο καλάθι τις αγαπημένες τους δημιουργίες, αλλά και ενότητα blog ώστε να ενημερώνονται οι χρήστες για τα τελευταία νέα της δημιουργού και τα τελευταία project της!

Ιδιαίτερη σημασία δώσαμε στο να κατασκευάσουμε ένα e-shop εύχρηστο, με εύκολο check-out, ώστε να μπορεί ο χρήστης να κάνει τις αγορές του εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αντιμετωπίζει δυσκολίες ή να χρειάζεται να ολοκληρώσει πολλά βήματα για να  καταφέρει να ολοκληρώσει την παραγγελία του.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από μια σύντομη περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών μαζί με φωτογραφίες για να βλέπουν οι χρήστες όλες τις λεπτομέρειες των προϊόντων! Η ιστοσελίδα στο σύνολό της είναι SEO optimized, έχει δηλαδή βελτιστοποιηθεί τόσο σε επίπεδο on-site SEO τεχνικών όσο σε επίπεδο κειμενογράφησης, για να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, το design της είναι responsive, προσαρμόζεται δηλαδή σε όλες τις συσκευές άψογα (mobile friendly), για να προσφέρει στον επισκέπτη ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης (user experience)!

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα itspeggy.gr!