Με τη σωστή προώθηση, η ιστοσελίδα σας μπορεί να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης. Έτσι, σας εντοπίζουν άμεσα και σας γνωρίζουν όσοι ψάχνουν κάτι σχετικό με τον τομέα δραστηριοποίησής σας.

Το ιδανικό κατάστημα βρίσκεται στο κεντρικό σημείο της πόλης και χιλιάδες πελάτες μπορούν να το επισκεφτούν όποια στιγμή θέλουν. Σε αυτό το κατάστημα μπορούμε να μετατρέψουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή την ιστοσελίδα σας (website). Η προώθηση ιστοσελίδων στοχεύει στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, που θα οδηγήσει στη συνέχεια και στην αύξηση της επισκεψιμότητας του website σας. Βασισμένοι στις σύγχρονες κατευθύνσεις της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης, της Google, με τη χρήση ειδικών εργαλείων, αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Μέσα από συστηματική έρευνα που πραγματοποιούμε σχετικά με τον τρόπο που σκέφτονται και συμπεριφέρονται οι πελάτες σας, όπως επίσης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που χρησιμοποιούν κατά την αναζήτησή τους στο διαδίκτυο, αναλύουμε και, στη συνέχεια, οργανώνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της εταιρικής σας ιστοσελίδας.

Η προώθηση ιστοσελίδων επιτυγχάνεται με τις παρακάτω υπηρεσίες  digital marketing :

- Article Marketing

- Affiliate Marketing

- Search Engine Optimization (Seo)

- Social Media Marketing

- Email Marketing

- Διαφήμιση Ιστοσελίδων (Google Adwords)

- Facebook Διαφήμιση

Επομένως, δεν είναι αρκετό να έχετε μια ωραία ιστοσελίδα με πολύ όμορφο design αν την βλέπετε μόνο εσείς. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που είναι φιλική για τις μηχανές αναζήτησης (search friendly) και η ολοκληρωμένη προώθησή της είναι μια ανάγκη επιτακτική εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας, βλέποντας την απόδοση της εταιρικής σας ιστοσελίδας να βελτιώνεται συνεχώς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σχετικά τον κατάλληλο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας, με βάση τις ανάγκες σας!