Η κατασκευή και προώθηση eshop για την επιχείρησή σας μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την κερδοφορία της,καθώς οι online αγορές συνεχώς αυξάνονται.

Μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα προϊόντα σας, να αναλύει τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά τους, χωρίς περιορισμό σε συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας ή τοποθεσίας. Το eshop δίνει στον διαδικτυακό χρήστη (άρα και σε εσάς) ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: να μπορεί να ψωνίζει από την επιχείρησή σας άνετα, εύκολα και γρήγορα.

Η Emads είναι γνωστή για τα πρωτότυπα e-shops που σχεδιάζει: το κομψό design με το οποίο είναι σχεδιασμένο βοηθούν την online επιχείρησηνα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να εμπνέει εμπιστοσύνη στον επισκέπτη, μετατρέποντας την onlineαγορά σε μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Ο κατάλληλος σχεδιασμός eshop επιτυγχάνεται με τα παρακάτω βήματα:
- εκτελούμε έρευνα και ανάλυση της συμπεριφοράς του target group
- μελετούμε την ηλεκτρονική παρουσία του ανταγωνισμού (competition analysis).
- σας συμβουλεύουμε (consulting), παρουσιάζοντάς σας τις προτάσεις μας για τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει
- σχεδιάζουμε και υλοποιήσουμε ένα αποτελεσματικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
- φροντίζουμε για την εκπαίδευσή σας πάνω στη διαχείριση του e-shop, ώστε να είστε και οι ίδιοι σε θέση να αναλύετε τα μετρήσιμα αποτελέσματα από το online κατάστημά σας και να πραγματοποιείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τα οφέλη της κατασκευής και προώθησης ενός eshop για την επιχείρησή σας