Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί τον πιο διαδεδομένο, εύκολο και προσιτό τρόπο προβολής της επιχείρησής σας. Η ηλεκτρονική σας παρουσία σημαίνει και διαρκή προβολή της επιχείρησής σας και των δραστηριοτήτων της στο διαδίκτυο.

Κάθε χρήστης του διαδικτύου και επισκέπτης του website σας είναι εν δυνάμει πελάτης. Για τον λόγο αυτό, οι ιστοσελίδες που  κατασκευάζουμε και σχεδιάζουμεστην Emads (website design & website development) έχουν ως γνώμονα την ευκολία πλοήγησης των χρηστών, ώστε να βρίσκουν άμεσα τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αναζητούν - είτε η πρόσβαση πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε από κινητό τηλέφωνο, iphone ή tablet (responsive design).

Μέσα από την στοχευμένη έρευνα που πραγματοποιούμε, συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας αλλά και του ανταγωνισμού, και στη συνέχεια καταγράφουμε και αναλύουμε τα δεδομένα, τις ιδιαιτερότητες καθώς και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για εσάς. Στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας όλα τα στοιχεία που αποτυπώνουν της εταιρική σας ταυτότητα και σας κάνουν να ξεχωρίζετε αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα αποτελεί την «βιτρίνα» της επιχείρησή σας. Ο σωστός και καλαίσθητος σχεδιασμός ενός site που περιλαμβάνει άρτια διάταξη του περιεχομένου θα κερδίσει τον επισκέπτη και θα τον βοηθήσει να φτάσει πιο εύκολα σε αυτό που αναζητά, ενώ παράλληλα η χρήση των κατάλληλων τίτλων σελίδων (web titles) και meta tags θα διευκολύνει την διαδικασία της ευρετηρίασης (indexing) από την Google. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε πώς η δημιουργία μίας ιστοσελίδας, πάνω στις ανάγκες σας, θα απογειώσει την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας!